Kijk hoe Tess en Raf groeien

In dit fotoalbum kunnen jullie meevolgen hoe onze bengels groeien. Zo kunnen jullie hun avonturen volgen en zien hoe ze week na week groter worden en veranderen!

9 maanden

Onze pups zijn geen pups meer... Ze zijn nu 9 maanden en zijn echte pubers geworden. In dit album alvast de foto\'s van een wandeling met Tess en vriendinnetje Jutta en van een wandeling met Raf, Tess en vriendinnetje Tinka.

6 maanden

22 juni 2011, stralend weer en al een poosje geen foto\'s meer gepost van het tweetal. Hoog tijd dus om er nog eens met de camera op uit te trekken!

Week 22

Tijd om nog eens fotootjes te nemen op het werk! Met het mooie weer zitten de schatjes nu lekker buiten in de puppyren tijdens het spreekuur. Mijn collega verbaast zich er nog steeds over hoe netjes ze daar in blijven zitten. Vooral Tess berust er gewoon in en nestelt zich er lekker op haar dekentje, al of niet in het zonnetje. Straks tijdens de pauze is er weer tijd voor een wandelingetje tussen de vijvers, heerlijk!

Week 20

Wat een hitte met Pasen dit jaar! En wat kunnen we dan beter doen dan lekker zwemmen met de hondjes? Vriendjes Hidde en Sem genoten ook van de waterpret! Deze week was er ook de fotosessie voor de WOEF. Deze foto\'s zijn gemaakt door Kurt Pas.

Week 18 zwemmen met Jutta

Deze week was het weer heerlijk zwemweer en dus nodigden onze zwarte vriendjes hun flatcoatvriendinnetje Jutta uit.

week 16 zwemmen

Mooi weer en een voormiddagje vrij, het werd dus hoog tijd om eens te kijken of onze flatcoatertjes te water wilden gaan. Tess vond het super, haar kwartje viel heel plots en heel snel en ze is bijna niet meer uit het water te houden. Kleine Sam kreeg al geen kans meer om het balletje te pakken. Rafke is iets terughoudender en weet nog niet wat hij van \"echt zwemmen\" vindt.

Week 16: Het eerste examen

Op donderdag 24 maart mocht Tess, na 2 lessen in puppy1, \"het proefje\" doen om over te gaan naar de 2de puppyklas. Ze deed het voortreffelijk en slaagde met glans. De foto\'s zijn niet super van kwaliteit aangezien het al donker was, maar toch leuk om even te tonen hoe flink mijn meisje is op de hondenschool.

Week 15

Tess en Fien samen op wandel! Deze week gingen we ook naar de flatcoatfundag en naar het trainingsgroepje van het nest. Deze foto\'s vind je in \"op wandel\"

Week 14 studiofoto\'s

Het werd hoog tijd dat we nog eens tijd maakten om onze eigen schatjes aan bod te laten komen in de studio, want wat worden ze snel groot!

week 13

Week 13, samen met moeke en Fientje naar het pleintje en lekker spelen in het zand, op bezoek bij kleine Jutta en wandelen in het bos!

week 12

Dinsdag worden ze alweer 12 weken, wat gaat het hard! Ze zitten nu rond de 10kg en vooral Tess begint echt op stelten te lopen. De bijzonderste gebeurtenis van deze week was een wandeling met allemaal corgi\'s, vooral Ciske, een corgipupje van 4 maanden, was erg geliefd :)

week 11 studiofoto\'s

Zondag 20 februari kwamen er 2 leuke flatcoatdames op bezoek als fotomodel. Ook de kleintjes mochten even mee op de foto, niet zo\'n gemakkelijke opdracht, maar eigenlijk hadden we 4 voorbeeldige modellen!

week 11

Eindelijk nog eens mooi weer, dus zijn we er op uitgetrokken met de camera. In dit album het resultaat van onze uitstapjes tijdens onze pauzes op het werk :)

Week 9 studiofoto\'s

Een eerste poging in de studio... het lijkt makkelijker dan het is :) De 2de poging (zwarte achtergrond) verliep al iets vlotter, al was daar de uitdaging voor de fotograaf een stuk groter. De rest van die shoot verschijnt binnenkort op www.site11.be

Week 9

Waar we zolang naar uitgekeken hebben is nu werkelijkheid geworden. Onze langverwachte Tess is thuis en de komst van haar broer Raf brengt nog extra zoveel leven in de brouwerij! Wat is het toch een heerlijk stel!

11 Comments Add yours

 1. Maaike says:

  Super, wat een heerlijke foto’s en wat een leuke verhalen! Echt genieten hoor.

 2. Angelique says:

  Geweldig. Het is echt super duo. Vooral Raf kan zo je hart stelen, met die blik van hem. En dan stiekem even drinken bij de schijnzwangere Faith (die het helemaal niet erg vond) ze was echt helemaal weg van de pups. Wij trouwens ook.

 3. Marijke Kort-Bakker says:

  Wat leuk die foto’s, wat hebben ze het naar hun zin en wat groeien ze. Wij hebben ook zo’n steltlopertje thuis, Nikki.
  ik kan niet wachten op de volgende foto’s.
  groeten,
  Marijke

 4. Danny says:

  Oh wat een heelrijk stel is het toch! Zo met Jutta erbij zie je ineens hoe ze al gegroeid zijn he!
  Als het goed is zie ik ze zondag in Delft he…..
  Groetjes Danny

 5. Marijke Kort-Bakker says:

  Wat een knappe Tess, examen gedaan en al zo goed kunnen zwemmen. Onze Nikki is meer als Raf, zolang de pootjes de grond voelen is het leuk. Maar dat komt wel goed.
  groetjes,
  Marijke

 6. Marijke Kort-Bakker says:

  O.o wat lijken Rafke en Nikki toch op elkaar. Gaat het alweer wat beter met de darmpjes?
  groeten,
  Marijke

 7. Sofie says:

  De langpootmugjes. 🙂 Maar honden met lange pootjes zijn cool *puh*

 8. Angelique says:

  Wat worden ze groot. Al echt pubers. Geweldig. Heb er weer van genoten

 9. Marijke Kort-Bakker says:

  Het zijn al net zulke steltlopertjes als onze Nikki. Wat geniet ik van hun foto’s en verhalen. Geef ze een dikke knuffel van mij.

 10. Caroline says:

  oh super leuk ons Jutta haar eerste zwempje 🙂 Zijn weer mooie foto’s!

 11. Danny says:

  Heerlijke foto’s weer! Het blijft iedere keer weer genieten!
  Groetjes Danny & Gina enzo!

Geef een reactie