Duiveltjes en Engeltjes

5 juni 2017

Moe maar voldaan zijn we onderweg naar huis van een eerste tripje met onze nieuwe vierwielige vriend. Voor het eerst kunnen we onbezorgd weg. Onze lieftallige wafjes liggen allemaal veilig in hun eigen bench op een lekker dekentje. Deze keer moet er niemand thuisblijven!
De rit verloopt rustig, maar eenmaal aan zee barst het enthousiasme los, ook al zijn sommigen nog weinig of zelfs  nooit aan zee geweest! Het lijkt wel of de zeelucht instinctief herkend wordt. 

Het korte tripje start pas echt als we met z’n allen op het strand zijn. 5 dolle 4-voetige vriendinnetjes en 1 heel blij 2-voetig vriendje halen hun hartje op, terwijl wij alles in goede banen proberen te leiden. Fien blijkt al snel de aanstoker van de groep die iedereen nog net iets meer over zijn grenzen jaagt. Het is duidelijk allemaal nog even zoeken, gelukkig vindt iedereen al snel zijn draai en het laatste uitlaatrondje verloopt al een stuk kalmer.

Na een rustig nachtje zijn we klaar voor een dagje strandplezier. We besluiten de groep te splitsen en dat blijkt een goede beslissing te zijn. Zonder ons overenthousiast rood duiveltje dat graag blaffend jaagt achter de jonge honden zijn de anderen engeltjes. Ze luisteren flink en genieten van het zand, de zee en het balletje. Fien op haar beurt geniet nadien van een privĂ© tochtje met Cas en de loopfiets door de duinen, ook zij kan een pracht van een engeltje zijn!

 Het voelt als een droom die uitgekomen is, we zijn benieuwd waar ons rijdend huis ons nog allemaal naartoe zal brengen!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”85″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”45″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”Slideshow” template=”/customers/4/5/4/wafjes.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]