Kairo de verschrikkelijke

7 juli 2011

Kleine Kairo maakte vanochtend om 8u zijn intrede, nu is het 9u40 en het kleine gespuis heeft al een bijnaam. “Kairo de verschrikkelijke” ­čśŤ
Na hem even de gelegenheid gegeven te hebben om het huis te verkennen, mocht hij 1 voor 1 kennis maken met de andere roedelleden. Deze tactiek hebben we ook toegepast toen onze eigen pups thuis kwamen en eigenlijk was dat best goed verlopen.

Engie mocht als eerste komen kijken. Met hoog opgeheven staart liep ze op de pup af, heel typisch moet Engie meteen duidelijk maken wie de baas is. Blijkbaar vindt ze dit kleine hondje geen bedreiging want haar houding verandert al snel. Voor ik het weet rent er een kleine rat door de kamer in een poging Engie uit te dagen tot een spelletje en dat lukt hem nog ook. Het gaat er dol aan toe! Ik besluit de volgende maar binnen te laten, hij is tenslotte nog een jonkie dat snel moe is en heeft uiteindelijk nog 5 kennismakingen te gaan.

Ook Sam begroet Kairo zoals hij dat altijd doet. Stoer komt hij op de kleine afgelopen, even staan ze neus aan neus. Sam lijkt te vinden dat hij zo’n kleintje wel aankan, hij blijft er zelfzeker bijstaan zonder er al te veel woorden aan vuil te maken. Aan spelen, daar doet Sam niet aan en dus is het weer tijd voor de volgende.

Tess mag de wacht aflossen. Hoewel Tess groot en zwart is en je wel even aan Kairo ziet dat hij schrikt van haar formaat, weet de kleine blijkbaar erg goed wat de bedoeling is. Met zijn staartje recht omhoog wandelt hij op Tess af. Mijn meisje weet duidelijk niet wat er gaande is. Ze is erg ge├»nteresseerd in de kleine pup maar komt continu ook even bij mij kijken, is het echt ok baasje? Dan wordt ze helemaal blij en begint spelbuigingen en typische “Tessjes spelgeluiden” te maken. Het duurt dan ook niet lang voor de 2 aan het spelen gaan. Een erg grappig zicht: groot en zwart versus mini en wit.

Rafke vliegt er meteen in, zijn heel lijfje kwispelt als hij binnen komt gedanst, ook typisch Rafke… Hij vindt dit kleine hondje geloof ik een erg leuk kadootje voor zijn 7de vermaanddag! Zijn tong beweegt zich erg fanatiek in de richting van het pupje en zijn staart draait weer overuren. Kairo vindt hem eerst toch wat overweldigend maar het duurt niet lang of ook grote, zotte Raf wordt door Kairo uitgedaagd. Staartje en kontje in de lucht en spelen maar!

Fien behoudt haar waardigheid, ze beperkt zich tot het kort besnuffelen en goedkeuren van de pup. Nadien buiten is ze zijn beschermengel die ervoor zorgt dat de anderen niet te wild zijn met hem. Ze heeft weer iets om te bemoederen…

Hippie reageert zoals gewoonlijk: niet… Dus ja, ook daar geen problemen.

Kairo zijn 10-daagse tussen “de wafjes” kan beginnen!

Comments are closed.