Op wandel

Wandelen 5/11/2016

Raf 05 10 2016

Raf neemt afscheid van "zijn water". De plas waar hij altijd zo ontzettend graag geweest is. Waar hij naar hartelust gerend heeft, waar hij uren in het water doorbracht. Een laatste eerbetoon aan onze zwarte vriend, eentje uit de duizend... Dag lieve man...

Raf en Ella 11-11-2015

Onze 2 zwartjes samen op pad. Waar kan je dan beter naartoe dan ... naar het water!

Wandelen 08-04-2012

Het is Pasen, tussen de regenbuien door gaan we gezellig op verkenning op \"onze\" nieuwe wandelplek met Raf, Engie en Hippie!

Eerste zwempje na de winter

Deze foto\'s zijn van 9 maart, eindelijk begon het weer mooi weer te worden en dus was het hoog tijd voor een eerste echte zwembeurt!

Onze roedel 27-01-2012

Het was vandaag prachtig weer, de ideale gelegenheid dus om onze roedel nog eens op de foto te zetten. Achteraf bekeken was het toch makkelijker gezegd dan gedaan om in mijn eentje met de 6 honden naar \"De Plas\" te trekken voor een fotosessie. Ik had er misschien toch moeten aan denken dat Raf \"zit en blijf\" nog niet beheerst LOL

Zomaar een wandeling 30-12-2011

De laatste keer in 2011 met onze dames op wandel, groot en klein baasje waren ook mee.

wandelen met Hidde en Sem 7-9-2011

Lekker zwemmen samen met flatcoat vriendinnetje Hidde en kelpie Sem.

Wandelen met Tinka 11-05-2011

Een korte wandeling en een groot zwemfestijn: precies wat onze 4voeters nodig hadden op deze warme dag! Van onze roedel waren enkel de 4 dames mee.

Wandelen in Nederland 10/04/2011

Na de jonge hondendag hadden de hondjes wel een uitje verdiend! Kameraad Ward was ook van de partij, dolle pret dus! In de buurt waren prachtige bossen, we besloten deze eens te gaan verkennen!

wandelen 25 maart

Lekker wandelen met de meisjes!

Flatcoatfundag 20 maart 2011

Foto\'s van de flatcoatfundag in Delft en enkele foto\'s die tijdens de nestjachttraining genomen zijn van \"de zusjes\".

Naar zee 06-03-2011

Eindelijk nog eens nรญks op de agenda รจn mooi weer. Hoog tijd dus om nog eens naar zee te gaan. Voor Raf en Tess was het de eerste kennismaking met de zee en eigenlijk was het zelfs de eerste keer dat onze huidige roedel samen het strand onveilig ging maken. De honden mochten nog lekker los op het strand, dus dat was feeeest!

wandelen 04-03-2011

Wandeling aan het schulens meer met Tinka, 4 maart 2011

Terschelling 2010

In september 2010 zijn we met een groepje mensen- en hondenvrienden op vakantie geweest naar het mooie Terschelling. Van onze roedel waren enkel Fien en Engie van de partij. Zij waren in het gezelschap van golden retriever Ward, collie Finlay, whippets Wiebe en Seppe en border collie Frodo!

9 Comments Add yours

 1. Marijke Kort-Bakker says:

  Wat een heerlijke foto’s weer. Dit is echt genieten. Hopelijk volgen er nog heel veel van die mooie dagen.
  Groetjes,
  Marijke

 2. Danny says:

  Prachtig, prachtig, wat hebben de hondjes genoten!
  Groetjes Danny

 3. Wat een rijkdom, vooral de groepsfoto, erg indrukwekkend, maar ben benieuwd wat het volgende ras wordt die blijkbaar in 2voud bij jullie gaan zullen worden.
  gr. Martha & ferme poot van Flash

  No day is so bad it can not be fixed by a wet kiss from a Flatcoated Retriever

 4. Marijke Kort-Bakker says:

  Ja, ze staan er op, elke dag gekeken. Wat een heerlijk stel. Leuk ook de groepsfoto, alleen mis ik Marc. Volgende keer iemand anders de foto laten maken ๐Ÿ™‚ Wie o wie is Nikki? Het is Nikki niet, ik zie een groen ipv een paars lijntje. is het jullie Tess?

  Groetjes,
  Marijke

 5. Marijke Kort-Bakker says:

  of vergis ik me toch?

 6. Karen says:

  ja, die ene foto… we zijn er niet zeker van, het lijntje is onduidelijk…
  Onze Tess is het zeker niet, die is Marc er vergeten op te zetten LOL. En andere Tess, met het groene bandje, heeft meer en krulleriger haar op de oren… Aan de positie in de groep en het fijne kopje leek ons dan dat het Nikki was… Maar we kunnen ons ook vergissen ๐Ÿ˜‰

 7. Danny says:

  Ohhh, wat een geweldige foto’s wer joh! Prachtig prachtig!

 8. Hoi Karen , hoe leuk om nog eens foto’s te zien van Fientje … wat is ze volwassen geworden … een echte mooie dame ๐Ÿ™‚ ! Moeten echt nog eens gaan wandelen binnenkort ! groetjes Lieve en een dikke knuffel aan al je hondjes

 9. natascha says:

  Wat een mooie foto’s en zo te ien de hondjes heerlijk genoten. Waar is dat waar jullie zijn gaan wandelen?

Geef een reactie