Rafje, Superwafje

28 oktober 2012

17Hé grote man!
Wie had dat nu verwacht? Dat je met je bijna 2 jaar nog zo vrolijk zou ronddartelen is heel lang een utopie geweest, maar je doet het toch maar.
Niemand die iets aan je ziet, jij gaat en gaat en blijft maar gaan. Hoewel vorige platjassen vrolijk en levenslustig waren, denk ik niet dat we al zóveel vrolijkheid en levensgenot verzameld hebben gezien in 1 wezentje…

Sinds enkele maanden ben ik ook met jou aan het werk gegaan. Eerder was dat er nog niet van gekomen, de voorwaarde voor jouw komst was immers dat werken met Tess op nummer 1 zou staan. Het was dan ook pas enkele maanden nadat Tess haar brevet had gehaald dat ik met jou aan de slag ben gegaan. Misschien was dat niet de enige reden, besef ik nu met schaamrood op mijn wangen… Nu we veel meer samen doen, voel ik hoe jij steeds korter bij mij komt staan en hoe ik steeds meer mijn hart aan jou verlies. Ik besef dan dat het steeds harder zal worden als we jou moeten afgeven. Maar ach, ik zou dit voor geen goud willen missen…

1Werken met jou is heel anders dan met je zus. Je bent niet alleen hélemaal anders, de verwachtingen en doelen zijn ook niet hetzelfde. Met jou wil ik gewoon leuk bezig zijn, samen iets tofs doen en we zien wel hoever we mogen geraken. Daarnaast ben jij niet het geconcentreerde denkertje dat je zus is, jij bent wel de grote, vrolijke spring-in-t-veld die altijd blij en enthousiast is, die zichzelf niet altijd in de hand heeft, maar die bovenal toch een enorme will to please blijkt te hebben.

Zotte Raf, Superwaf, gisteren hadden we ons eerste “examen” samen. De zenuwen waren er natuurlijk wel weer, want ja… van jou weten we allemaal dat jij wel eens “opeens” iets heel geks kan gaan doen. Maar eigenlijk was je tijdens de proef opeens heel beheerst, of toch tenminste tijdens de oefeningen. Je hebt ongelofelijk je best gedaan en je hebt al onze verwachtingen overstegen. Een kus van de juf en een bank vooruit, want jij slaagde met maar liefst 100 op 100!

Wat was ik trots op jou!

De rest van de foto’s vind je onder “aan het werk”

Comments are closed.