Sneeuw!

7 januari 2017

Een verrast snuitje vanmorgen, de eerste sneeuw!
Aarzelend zet ze haar pootjes, ze weet nog niet wat voor plezier ze later nog zal hebben in dit koude, witte goedje. De andere honden zijn door het dolle heen. Zeker Ella is niet te houden!

Later op de dag gaan we met z’n allen buiten spelen. Engie en Hippie zijn al snel verveeld en vooral ons oudje krijgt het koud. Voor Fien, Ella en Olga duurt het plezier wat langer. Zeker Ella is onvermoeibaar en krijgt er geen genoeg van.
“Ellaaaa kom hier” levert hilarische foto’s op, in volle idiotie komt ze aangerend… Het is en blijft eentje uit de 1000!
Olga kijkt haar ogen uit, het plezier van de andere 2 werkt aanstekelijk want al snel gaat ook Olga op topsnelheid door de sneeuw.
Cas speelt ondertussen zijn eigen spel en houdt het verrassend lang vol in de kou. 
Ondertussen zit Frieda, onze huisduif, bij ons in de buurt, ze kijkt… en ziet dat het goed is.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”79″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”45″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”Slideshow” template=”/customers/4/5/4/wafjes.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]