Border Collie Cavia’s

2 November 2016

De eerste 10 dagen van de 8 lange weken wachten zijn alweer voorbij. Hoog tijd om al een eerste keer te gaan puppysnuiven! De geur van pupjes uit een goed verzorgd nest, nee, daar kan werkelijk niets tegen op. Ik heb altijd de neiging om aan ze te snuffelen, zeker met zo’n lief geeuwtje erbij… Wat een zaligheid is het toch om naar te kijken.
Voorlopig blijft het natuurlijk bij snuffelen, kijken en lekker wegdromen. Vanaf nu worden ze enkel nog leuker. Ik kijk dan ook al uit naar de volgende bezoekjes!

Cas was bij moeke en vake logeren, maar uiteraard wilde hij ook graag fotootjes van deze 5 kleine schattigaards bekijken.
“Mama, ik wil die bruine cavia!” riep hij uit toen puppy 3 op het scherm verscheen. Gniffelend vertel ik hem dat het babyhondjes zijn, dat we er binnenkort eentje mee naar huis mogen nemen en dat we haar Olga zullen noemen.
“Nee mama, dat zijn toch cavia’s!”. Ik kan mijn lach niet onderdrukken en moet hem stiekem gelijk geven, eigenlijk lijken ze daar momenteel verdacht veel op.
Wacht maar lieverd, deze kleintjes worden straks nóg veel leuker dan onze cavia’s!

[nggallery id=66]