De baai van de Somme

23 april 2018

Alles gaat weer zijn gangetje, het lijkt alsof de vakantie alweer een tijdje achter de rug is. Enkele blikken op de foto’s brengen me zo weer terug. Wat was het heerlijk om gewoon een ongecompliceerde en rustige strandvakantie te hebben. 
Nee, niet eentje waarbij we op een overvol strand tussen de mensenmassa gelegen hebben. Maar wel een vakantie vol rust, een oase van lege stranden en zout water, Ella en Olga die naar hartelust konden rennen over de zandvlakte, lange wandelingen en soms ook korte speelmomentjes, kuilen graven, een lachend mensenpupje dat elke avond als een blok in slaap viel, een goed boek, kortom… we hebben genoten!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”90″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”Slideshow” template=”/customers/4/5/4/wafjes.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]