Genieten aan de Ourthe

26 juni 2017

Een 2de tripje met onze 4-wielige vriend stond gepland, helaas maakte het weer net dit weekend een dipje. Na het bestuderen van de weerkaarten besloten we dat een weekendje aan de Ourthe wel een goede gok zou zijn.

En of het dat was!
We hadden niet alleen de prachtigste plek, het was ook nog eens stralend weer! Cas heeft zijn hartje opgehaald met kleine visjes scheppen aan het water, dat werd 2 keer zo leuk toen er een vriendinnetje kwam meespelen. De hondjes konden afkoelen in het water en tussendoor was er alle tijd voor een lekkere wandeling. Olga leerde zwemmen dit weekend, ècht zwemmen. Eerst vond ze het maar niets, maar uiteindelijk vond ze de goede techniek en ging ze er het plezier van inzien.

Voor de fans: dit keer is er wèl een foto van onze 4-wielige vriend!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”87″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”Slideshow” template=”/customers/4/5/4/wafjes.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]