Jonge dierenliefde

2 augustus 2018

Wafjes.be is intussen al vele jaren het verhaal van… uiteraard onze wafjes.
Maar soms mag het ook eens wat anders zijn.

In september 2013 vervoegde ons kleine mensenpup onze roedel. Zoals ze zeggen kreeg hij het met de paplepel ingelepeld: lief zijn tegen en zorgen voor dieren is gewoon erg belangrijk in ons gezin. Maar het was ook opvallend hoeveel aandacht en zachtheid onze kleine jongen al van bij het begin had voor zijn dieren. 

Fien, de enige hond waarvan we het nooit hadden kunnen verwachten, bleek al snel zijn dikste vriend te zijn. Het leverde de voorbije jaren vaak mooie taferelen op en dat is vooral in het geval van Fien, de kleine kinderhater, een wonderlijk iets!
Toen pupje Olga aankwam waren ze van bij het begin onafscheidelijk, en dat zijn ze nog steeds. Als dat geen liefde is tussen die 2!

Enkele weken geleden werden we uitgenodigd voor een fotoshoot voor kinderen en hun huisdieren.
Dankbaar ben ik voor alle prachtige foto’s die daaruit zijn voortgekomen. Ze weerspiegelen zo mooi de geweldige vriendschap die onze kleine man heeft met Fien en Olga en natuurlijk ook met zijn 2 eigen caafjes.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”92″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”200″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”60″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”Slideshow” template=”/customers/4/5/4/wafjes.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]