Kattenpootjes op wafjes.be

27 mei 2011

Vandaag heeft een nieuwe viervoeter zijn intrede gemaakt op “wafjes.be”. Nu ja, Siebe mag dan wel niet eerder vermeld zijn op de site, in ons dagelijks leven is hij nu bijna anderhalf jaar heel aanwezig. De reden waarom hij nog geen deel uitmaakte van de site is dat hij natuurlijk geen “wafje” is. Siebe is onze siamese kat, een echte draak, maar oh zo lief. Ondanks het feit dat hij geen hondse viervoeter is, vond ik toch dat hij een web-plekje verdiende.

Daarnaast heeft Tess nu een eigen Song gekregen. Nu ik haar steeds beter ken en me steeds gelukkiger voel bij haar, werd het eens tijd om een gepaste song te vinden. I knew I loved you van Savage Garden past perfect bij mijn gevoel over Tessje.
Op geen van de andere honden heb ik zolang gewacht, maanden van nadenken, een gesprek met de fokker, weken van wachten, hopen op een loopsheid, duimen voor dracht en aftellen naar de geboorte. Ja, ik denk dat ik haar zowat in leven gedroomd heb. En dan, dan zie je al die snoezige pups, je hart loopt er al van over nog voor je ze gezien en vastgehouden hebt.

En dan die leegte die Wo had achtergelaten… die was immens, eigenlijk dachten we dat die nooit opgevuld zou kunnen worden. Toch waren onze verwachtingen voor Tess hoog, te hoog misschien… Ze moest niet alleen een even grote vriend worden, ze moest bovendien nog een flinke portie werklust hebben.

In die paar maanden dat mijn meisje bij ons is, zijn we al erg naar elkaar toegegroeid. Ze is niet meer weg te denken uit mijn leven, ze staat op een voetstukje. Ze is alles wat ik van haar verwacht had, ze is een nieuwe beste vriend en haar will to please is vertederend. Ze is dat wat ik nooit had durven dromen!

http://www.youtube.com/watch?v=M14LDyHFjs8