Onze nieuwe roedel

9 november 2010

Wafjes.be gaat over onze nieuw samengestelde hondenfamilie!

Voor de samensmelting leefden oudje Duke en de border collies Engie en Hippie samen met hun groot baasje. Hun klein baasje Brent kwam de bende opvrolijken in de weekends. Bompie Wodan en de welsh corgi’s Sam en Fien, woonden samen met hun vrouwtje, ik dus.

Kort nadat werd vastgesteld hoe ziek Wo was, liepen baasje en vrouwtje elkaar na jaren weer tegen het lijf. Liefde op het éérste gezicht was het niet, maar heel veel scheelde dat nu ook weer niet. Vervolgens werden stukje bij beetje de leden van de 2 roedels aan elkaar voorgesteld. Dat liep niet altijd van een leien dakje! Vooral onze 2 pittige dames, Engie en Fien, hebben voor de nodige spannende momenten gezorgd.

Ondertussen is ons 6-tal helaas een 5-tal geworden. Een stabiele roedel, waarin iedereen zijn plaatsje kent. Er wordt naar hartelust gespeeld, er wordt neus aan neus gegeten en hoofd tegen hoofd geslapen. Wat zijn we trots op onze kroost!

Op deze webruimte stellen we onze schatjes graag aan jullie voor en hopen we jullie regelmatig te trakteren op foto’s en avonturen.