Op verkenning op de hondenschool

on

13 februari 2011

Gisteren zijn we er eens ingevlogen en hebben we de site een beetje bijgewerkt. Alle foto’s staan nu gegroepeerd onder “fotoalbum” op verschillende pagina’s. De fotootjes van Tess en Raf bij hun mama en natuurlijk de pagina waar je hen de volgende weken en maanden kan zien groeien, maar ook fotootjes van onze wafjes aan het werk of op vakantie en niet te vergeten ook een pagina met studiofoto’s van onze roedel. Daarnaast heeft Tess gisteren nog een bijpagina gekregen waar we haar training zullen gaan bijhouden.

Vanmorgen is Sam naar zijn gehoorzaamheidsles geweest en Tessje mocht mee. Na Sam zijn les mocht mijn meisje uit de auto, we hebben nog niet echt les gevolgd, maar gewoon wat op het terrein rondgewandeld. Spannend hoor! Andere pups, maar ook grotere honden en natuurlijk ook agility, wat was er veel te zien! Eerst vond ze het wel erg spannend, zeker omdat ze net wakker tussen al die drukte werd “gegooid”. Maar al snel werd ze meer onder zich uit. Riempje af en eventjes rondwandelen op een rustiger plekje waarbij iedere aandacht voor mij flink beloond werd. Al gauw trok ze het zich allemaal niet aan wat er rond haar gebeurde, al was 1 kleine mechelaarpup wel erg boeiend :). Op een rustiger deel van het terrein heeft ze zelfs enkele apportjes gedaan, eerst eens voorzichtig geprobeerd met een balletje. Dat had ze tot nog toe nog niet gekregen om te apporteren, maar ze bracht het keurig en zonder twijfelen. Daarna even met een apportje waar we al eerder mee geoefend hadden en ook dat verliep vlekkeloos. Wat een knappe pup!

Ook in de kantine was ze weer superflink en had ze heel veel aandacht voor mij, waarna ze in een diepe slaap viel. Met zo’n voorbeeldige pup regende het dan ook complimentjes! Wat een heerlijk meisje is het toch… ik ben nu al helemaal verliefd op haar!