Pasen

25 april 2011

22Gisteren was het paasdag, overal zijn er paaseitjes en chocola gebracht. Er moest dit jaar vooral erg snel gezocht worden, voordat al het lekkers zou smelten in de zon!
Hier thuis werden de woefers even buiten gelaten en werden de eitjes binnen verstopt, dat leek ons wel het veiligst. En ook nu, “the day after” hebben we soms ogen op ons achterhoofd nodig met die 2 zwarte sjareltjes. Ze twijfelen geen seconde om wat lekkers te stelen en ze kunnen met hun lange stelten met gemak ook dingen van het aanrecht of de tafel pakken. Erg handig is dat…
Alles staat nu goed omhoog of in de kasten, want chocola zien we ze natuurlijk niet graag opeten…

Met het warme weer was het gisteren alleen goed om te gaan zwemmen met de hondjes. De pupsels genoten van een leuke zwemwandeling samen met vriendjes Hidde en Sem. Hidde, ook een flatcoat, is even watergek als Tess en die 2 hebben nogal wat afgezwommen samen. Ook Rafke begint nu echt leuk te zwemmen, al moet er bij hem nog wat gewerkt worden aan de zwemtechniek, maar dat zal ook wel in orde komen. Als een doldrieste springt hij in het water, echt op zijn flatcoats! Hij spettert dan naar het balletje en spettert nog harder weer terug. Je moet dan ook maar 1 oogopslag werpen op de fotoreeks om zo te zien op welke foto’s Rafke staat :). Allemaal foto’s vol gespetter en het water vloog je om te oren als hij eraan kwam, daar zijn snuiten dan nog bij en je lacht je te pletter. Het is ook echt zo’n losbol! Zo zwemt hij dan een poosje erg fanatiek en daarna is het ook voorbij en dan boeit het hem niet meer zo. Tess is daarentegen niet uit het water weg te slaan, zij vindt het zwemmen op zichzelf superleuk. Ze doet het allemaal iets beheerster maar ze blijft het water ingaan zolang je iets gooit!

Meer foto’s vind je in het album “kijk hoe wij groeien”.9