Tessjes knuffelen

on

18 januari 2011

Het is al half januari… onze flatcoatloze tijd begint dus stilaan te korten! Sommige leden van ons gezinnetje weten nog niet zo goed wat dat betekent, maar daar zullen ze gauw achterkomen 🙂
Wat zal het heerlijk zijn om weer zo’n vrolijke kwispelstaart in huis te hebben en wat kijk ik uit naar de komst van ons zwarte puppenkind!

De verlofdaagjes zijn geregeld en het eerste riempje en puppyspeeltjes liggen al klaar. Straks nog op zoek naar een bed voor Tess en dan zijn we helemaal klaar voor haar komst.

In de tussentijd moeten we het doen met de paar uurtjes bezoektijd die we krijgen, maar ook daar genieten we natuurlijk van! Afgelopen zaterdag was er weer een Tess-moment, wat waren ze weer gegroeid! Erg leuk was het om ze met z’n 8-en naar buiten te zien rennen om daar allemaal aan hun eigen bakje te gaan staan smikkelen. Ook leuk om te ontdekken hoeveel kattekwaad ze al uithalen, hoe ze samen het tentje buiten onveilig maakten en hoe ze intussen elk voorzien zijn van hun eigen karaktertje! We zijn zo benieuwd wie er onze richting uit zal komen, maar ook daarop moeten we nog even wachten…

Intussen kijken we alweer uit naar het volgende bezoekje: volgende week zaterdag gaan we namelijk een kleine wandeling maken met alle pupjes. Ik ben benieuwd!

Fotootjes van ons laatste bezoekje staan in het foto-album van Tess!
En ook wel het vermelden waard: vorige week zijn onze hondse vrienden Ward, Finlay en Tibo langsgeweest om fotomodel te spelen, het resultaat kan je zien op www.site11.be!