Vanalleswat

23 maart 2012

Iedereen heeft het erg druk gehad ten huize van de wafjes, het is hier dan ook een beetje te stil geweest. Tijd om daar iets aan te veranderen!

Wisten jullie al

foto-2dat we een kleine Cavalier King Charles pup op logement hebben gehad? Kleine Sam was met amper 4 maanden oud al aan zijn 3de nieuwe baasjes toe. Met ons en onze roedel als tussenstap is hij nu naar zijn gouden mandje verhuisd. Onze 6 wafjes hebben hem weer schitterend onthaald en hem geleerd dat het leven toch erg plezierig kan zijn.
Het ga je goed, Sammeke!

dat onze vorige herplaatser het schitterend doet? Gaizka, die nu Guusje heet, is de ster van zijn gezin geworden. Hij is dikke maatjes met de kat en zijn hondse vriend Cesar en heeft onlangs mogen genieten van een verwenbeurt in een trimsalon. Dank je wel nieuwe baasjes voor de 2de kans die jullie dit heerlijke mannetje hebben gegeven!

dat in je eentje foto’s gaan maken van de uitgelaten roedel van 6 met lentekriebels geen sinecure is? Toch leverde deze voormiddag van bloed, zweet en tranen prachtige plaatjes op die je kunt bewonderen in het album “op wandel”.foto-1-2

dat Rafje op controle is geweest met zijn hartje? De cardiologe had vrij goed nieuws want zijn afwijking is behoorlijk stabiel gebleven. Rond de jaarwisseling vonden we dat Raf het minder goed deed. Hij hijgde en hoestte veel, ging vaak neerliggen op gekke momenten en was een beetje stiller dan normaal. Inmiddels is dat echter allemaal weer van de baan en doet Raf het beter dan ooit. Hij gaat weer vaker mee wandelen en kan ook weer grotere wandelingen aan.

dat Tessje dan toch geen echte jachthond gaat worden? De nieuwe lessen jachttraining die erg veelbelovend leken zijn helaas reuze tegengevallen… We hebben dan maar besloten dat dit dan toch niet voor ons is weggelegd.
Afgelopen zondag hebben mijn kleine meid en ik dan ons debuut gemaakt in de agility en dat vond ze helemaal geweldig! Overal op, over en in gaan is van kleins af aan haar langste leven geweest en dat is nu eenmaal wat agility inhoudt. Ze moet voor sommige dingen nog even wennen dat ze een beetje zelfstandiger moet gaan werken, maar ze liet zich zien als een leergierige en enthousiaste jongedame!foto-5

dat Hippie goed op weg is om een echte flyballster te worden. Door de extreme koude en daarna grote regenval is er een winterstop ingelast. Maar binnenkort gaan we er weer tegenaan!

dat Tessje puber af lijkt te zijn? Haar gekke puberkuren die rond de leeftijd van 7 maanden gestart zijn, lijken nu van de baan. Af en toe zijn er nog wel eens uitschieters, maar we mogen de laatste weken niet klagen van ons meisje!

En wisten jullie, last but not least, al dat onze wafjes zich stilaan mogen beginnen voor te bereiden op hun taak als bruidshond? Het baasje heeft het vrouwtje namelijk ten huwelijk gevraagd, dus we kunnen flink gaan nadenken wie van de 6 straks de ringen mag gaan dragen!

Nieuwe foto’s vind je in het album “op wandel” en een filmpje van onze zwarte zwemmers vind je hier: http://youtu.be/t6mo-KgpmYE

Comments are closed.