Zondag hoogdag

9 januari 2011

Zondagmiddag, voor velen voelt het alsof het weekend alweer bijna voorbij is, voor ons moet het beste stukje weekend nog komen! We zitten in de auto op weg naar Vlaardingen, een hele trip… Maar dat geeft niet, want straks wachten de pupjes ons op. Wat zullen ze gegroeid zijn!

En gegroeid, dat zijn ze! Het was dan ook bijna 2 weken geleden dat we de hummeltjes gezien hadden… Ze waren wakker aan het worden toen we aankwamen, dus snel van de zaak profiteren en lekker tussen het spul gaan zitten. Al gauw zat je onder de zwarte pupjes, allemaal kwamen ze even gedag zeggen. Uit voorliefde voor ons… of voor onze broek, schoenen, … 🙂

Wat een schatjes allemaal! Toen we pas daar waren, was teefje Paars klaarwakker en ze vond duidelijk dat de zusjes en het broertje dat ook maar weer eens moesten worden. Al gauw was het hele spul in beweging: “vechten” met elkaar, in de tunnel happen, aan speeltjes sabbelen en jawel, zelfs ronddragen met speeltjes. Alleen teefje Zalmroze en teefje Rood waren nog niet uitgeslapen, zij stoorden zich niet aan pups die op hun kop zaten of in hun oren kwamen bijten en sliepen hun slaap der zaligheden rustig verder.

Na wat speelplezier vielen ze 1 voor 1 weer in slaap. Wat een dotjes zijn het dan allemaal, hoe ze opgekruld of net languit liggen te slapen, hoe er soms een staartje zwaait of een pootje beweegt, een snuitje vertrekt… Hmmm, daar kan je echt uren naar blijven kijken!

Na een poosje werden ze weer wakker en toen hadden ze HONGER! Het papmoment was ook schitterend om te zien…
sja, eigenlijk is alles gewoon schitterend…

Fotootjes van dit heerlijke middagje vind je op de pagina van Tess!

Comments are closed.